vadilal فوركس Dobrodošli! Kupovali ste kod nas ranije? Prijavite se

Nema proizvoda u korpi
Korpa

Portalibris prodaja knjiga

Aktuelno

“Zlatna značka” za Slavicu Mastikosu

تداول اسعار الذهب في الامارات Portalibrisova spisatejica Slavica Mastikosa dobitnica je priznanja “Zlatna značka” koju dodeljuju Kulturno-prosvetna zajednica Srbije i Ministarstvo spoljnih poslova (Uprava za saradnju s dijasporom I Srbima u region, a pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture  I informisanja Vlade Republike Srbije). U pitanju je nagrada koja se dodeljuje od 1976.godine za nesebičan, predan i dugotrajan rad u oblasti kulture.  

اسعار سبيكة الذهب اليوم Spisateljica Slavica Mastikosa zaslužuje ovu nagradu kao autor sjjanih romana "Tri hleba nasušna" i "Tri hleba nasušna na polici vremena" (koja govore o istorijskim događajima na našim prostorima i njihovom snažnom uticaju na porodice, obične ljude i njihove živote),  a uskoro će joj se u izdanju Portalibrisa pojaviti i drugi romani.

الخيارات الثنائية احتيال opteck Važno je naglasiti da  pored stvaralačkog posla Mastikosa je i na dužnosti koordinatora društva Sedmica (Udruženje književnika u dijaspori) u komunikaciji sa maticom te se bavi priređivanjem mnogih kulturnih dešavanja kod nas i u svetu za šta je danas potrebno mnogo truda i volje.

افضل شركة فوركس Priznanja će biti uručena na svečanosti koja će se održati u sredu 10.maja 2017. godine u 12h u Narodnom pozorištu u Beogradu na sceni  “Raša Plaović”.

تداول الاسهم السعودي  

Portalibris Portalibris 011/32-43-043