Portalibris prodaja knjiga

Aktuelno

Promocija Portalibrisovih reizdanja dela Lazara Komarčića

الألمانية ثنائي الخيار الروبوت Nakon 115 godina konačno je pred čitaocima prva knjiga domaće fantastike : Jedna ugašena zvezda Lazara Komarčića, kao i njegovi realistički romani  Jedan razoren um i Dva amaneta koje je u okviru edicije yrken att jobba hemifrån Otrgnuto od zaborava reizdao Portalibris.

افضل الاسهم في الانترنيت U ponedeljak 24. aprila u Tribinskoj Sali الخيارات الثنائية فوربس التداول Doma omladine, u 19h ova izdanja biće predstavljena u organizaciji Društva ljubitelja fantastike koje i nosi ime tog važnog pisca. Razgovor će voditi Žarko Milićević iz Društva, a učestvovaće glavna urednica Portalibrisa Dubravka Dragović Šehović, i proučavalac Komarčićevog dela, dr Milovan Milović.

منتدى تداول الاسهم السعودية مباشر Biće reči i o nepravednom zapostavljanju Komarčića i njegovog dela, o prilično naprednom stvaranju ovog pisca i njegovoj mašti zahvaljujući kojoj su neobične stranice tog romana i danas aktuelne.

اسهم شركة الربيع  

Treba napomenuti da dva realistička romana ovog autora: Jedan razoren um i Dva amaneta iako ne spadaju u fantastiku,  pokazuju Komarčićev vanredan pripovedački dar, a naziru se i elemnti misterije, detektivskog romana i td. 

Portalibris Portalibris 011/32-43-043