Portalibris prodaja knjiga

Aktuelno

Međaši savesti

Autor: Slavica Mastikosa
Žanr: Romani
ISBN 978-86-7818-233-4
Broj strana 272
Pismo Ćirilica
Povez Mek
Format A5
Godina izdavanja 2017
Pročitajte odlomak iz knjige:
539 din 400 din

التداول الاهلي السعودي اسهم Roman Slavice Mastikose gradi smislene, etičke i metafizičke dijagonale koje spajaju dva suštinski antipodna pojma – svest i savest, u odiseji kroz vreme i prostor, uspomene i zatone sudbinskih reka. Sećanja i uspomene nisu samo ono što je ostalo iza nas, prošlost nas vuče sebi što više pokušavamo da odmaknemo ka budućnosti – to je skoro osnovna kob svih likova ove proze.

كيف تكسب المال من الانترنت Slavica Mastikosa je pisac koji iznutra posmatra pojedinačno i opšte u nacionalnoj sudbini, pokušavajući da sačuva dostojanstvo i identitet svojih likova, ali i da prikaže slikovitost i tragiku njihovih sudbinskih puteva.
U ovoj knjizi taj zadatak je u natprosečnoj meri ispunjen, obični ljudi su pokazali samosvojnost svoje neobičnosti, priča je nad­vladala memoarsku osnovu, novi svet je izgrađen – svet romana koji je pobedio život.
Petar Arbutina

بيع الاسهم ايبان Istočni i zapadni svet ovde se neumoljivo prelamaju u mnoštvu nijansi, u večnoj težnji da se, koliko je moguće, sačuvaju koreni, identitet, duša.
Moma Dimić

انتقلت الى هنا ... Naša Slavica Mastikosa ne ruši svet i ne polemiše s njim; ona ga ponovo stvara, makar na ruševinama, makar i na pepelištu.
Milosav Buca Mirković

Portalibris Portalibris 011/32-43-043