يمكنك محاولة هنا Dobrodošli! Kupovali ste kod nas ranije? Prijavite se

Nema proizvoda u korpi
Korpa

Portalibris prodaja knjiga

Aktuelno

Poslednji grad - Deo treći - Izdaja

Autor: Nebojša Petković
Žanr: Epska fantastika
ISBN 978-86-7818-196-2
Broj strana 496
Pismo Ćirilica
Povez mek
Format A5
Godina izdavanja 2016
Pročitajte odlomak iz knjige
1.188 din 890 din

يمكنك محاولة ذلك Pred Vukom, Altamanom i njihovim pratiocima je Beli Grad, a u njemu dečakova majka, koju žele da oslobode. Da bi to učinili, mo­raju da se spuste pod zemlju i uđu u tamu. Svesni su da tamo dole mrak nije jedino što ih vreba.

عرض موقع الناشر Na površini se odvija suđenje. Crveni klan stoji pred izborom novog ratnog zapovednika. Volšebnik vešto vuče konce. Sve to neće odrediti samo sudbinu Horde, već će zapečatiti mnoge živote u zemljama zahvaćenim ratom, ali i onima koje još žive u „miru”.

اذهب الآن Kapetan Nerod očajnički se bori za svoj grad i celi klan Vrana. Uhvaćen u vakuum iščekivanja napada na Vrangrad, muči svoju savest pitanjima. Da li će ga ona pobediti pre nego neprijatelj?

مؤشر سوق الاسهم السعوديه مباشر Na dalekom jugu blagosloveno proleće se završilo. Nastupila je zima, koja je za stanovnike skrivenog grada oštra kao kazna, kao prokletstvo. Lazar odlazi po savet, prepuštajući Grebendol nasledniku. Seme sumnje jednom posađeno u srce nastaviće da klija uprkos studeni i snegu. Ili baš zahvaljujući njima.

أدخل Rat koji bukti suviše dugo nikako da se ugasi. Kad se herojstvo istroši, na njegovom repu jašu mračna dela. Odanost smenjuje izdaja. I jedno i drugo njegove su zastave. Oko, zamagljeno stradanjem, često ih ne raspoznaje.

اضغط هنا للمزيد Da li je izdaja delo palih ili refleks slabosti? Kako bilo, njen ožiljak boli više od svakog drugog, a često se nosi i iza dveri smrti.

Pobeda nikad nije bila zagarantovana. Za nju mora da se žrtvuje sve.

Portalibris Portalibris 011/32-43-043