Portalibris prodaja knjiga

Aktuelno

Francuskinje, karijera i umetnost življenja

Autor: Mirej Đulijano
Žanr: Recepti za zdrav život, Esejistika, Biografije
ISBN 978-86-7818-123-8
Broj strana 272
Pismo Latinica
Povez mek
Format A5
Godina izdavanja 2010
Pročitajte odlomak knjige
803 din 600 din

لها آخر بلوق U svom prepoznatljivom stilu koji je karakteristika njenih planetarnih hitova „Francuskinje se ne goje” i „Francuskinje za sva godišnja doba”, Mirej Đulijano je napisala još jednu inspirativnu i prosvetljujuću knjigu „Francuskinje, karijera i umetnost življenja – razum i osećajnost na poslu”, svojevrstan vodič za građenje karijera, samopouzdanja i kreiranja udobne svakodnevice.
U novoj knjizi Mirej opisuje sopstveno iskustvo više nego uspešne žene od karijere koja je uspela da primeni svoj francuski šarm i filozofiju života u poslu, čime je sve teškoće i izazove učinila lakim i prijatnijim. Čitaocima daje mnoštvo saveta počev od toga kako da se ponašaju na prvom intervjuu za posao, među kolegama, sa pretpostavljenima, do toga kako da najbolje organizuju večeru. I što je možda najvažnije, otkriva kako je uspela da napravi savršen balans između privatnog života i uspešne karijere.

Nesputano i sa zadovoljstvom Đulijanova otkriva svoje tajne koje će nam sigurno pomoći da se osećamo dobro, spremno se suočimo sa izazovima, napredujemo na svakom polju i apsolutno uživamo u svemu onome što nam život donosi. Prava knjiga za sve one koji zaista žele da savladaju umetnost lakoće življenja.

انظر هنا
Portalibris Portalibris 011/32-43-043