Portalibris prodaja knjiga

Aktuelno

U okrilju

Autor: Rejčel Kask
Žanr: Poklon knjige, Porodična saga, Ljubavni, Drama
ISBN 978-86-7818-076-7
Broj strana 252
Pismo Latinica
Povez mek
Format A5
Godina izdavanja 2007
Pročitajte odlomak knjige
308 din 200 din

مؤشرات الفوركس Hanberijevi su krem boemskog društva – ili oni bar tako misle. Za Majkla, mladog studenta koji u njihovu kuću dolazi na zabavu povodom osamnaestog rođendana Karis Hanberi, oni predstavljaju oslobađanje od stega konformizma i specifičnu životnu energiju koja mu se dopada. Kao odrastao čovek, Majkl nalazi sopstvenu verziju Hanberijevih.

كيفية كسب المال من البلوجات

ثنائي السماسرة الخيار يكي Aleksanderovi su imućna, umetnička porodica za koju je amoralno ponašanje skoro pitanje časti, a njihova jogunasta ćerka Rebeka postaje Majklova supruga. Dok Rebeka pokušava da se izbori sa problemom identiteta i samoostvarenja, Majkl sve više zaokuplja ideja vrline. Zašto je njegov život sa Rebekom i njihovim sinom tako buran i nesređen? Kako je došlo do toga da njegov život izgubi svaki sjaj i bude lišen svih principa?

U okrilju je priča o uvredama iz prošlosti i onome kako ljudi danas žive i postupaju, o javnom moralu i privatnoj svojini, kao i o tome koliko čoveka može da obezvredi sopstvena žudnja za pripadanjem.

Slične knjige

Portalibris Portalibris 011/32-43-043